Al begonnen aan uw voornemens?

En? bent u dit jaar begonnen met nieuwe voornemens? lukt het ze vol te houden? ik hoop het, succes, je kan het! De populairste voornemens zijn heel goed voor je gezondheid: Stoppen met roken, afvallen, meer sporten, minder alcohol, gezonder eten, minder stress.

Mooie woorden die minder makkelijk blijken als daden. De meeste voornemens redden het einde van januari niet eens. Goede voornemens zijn veelal behoorlijke lifestyle veranderingen en dat is ook niet makkelijk. Beter is een intentie te hebben om je voornemen in het jaar 2023 te realiseren. Wees niet te streng, je leert door vallen, opstaan en doorgaan. Maak van je voornemen(s) geen keiharde eis.

Wees lief voor jezelf!

Het is belangrijk eerst goed voor jezelf te zorgen. Denk aan wat de stewardess zegt: eerst je eigen masker op, dan de ander helpen. Maar lief zijn voor de ander; familie, vreemde, de natuur is net zo belangrijk.

Lief zijn is altijd goed!

Het is een win win: fijn voor de ander en jezelf. Samen staan we sterk en kunnen we de uitdagingen aan om een leefbare toekomst op deze bijzondere planeet te realiseren. Bewust aan de kust wenst iedereen een liefdevol 2023