YES! Het Postcode loterij buurtfonds steunt ons!

De vreugde kon niet op toen we dit hoorde, we worden officieel gesteund door de Postcode Loterij Buurtfonds voor het realiseren van de Duurzaamheidsweek!

Als vrijwilligers zetten we graag ons beste beentje voor om duurzaamheid onder de aandacht te brengen. Maar dat is in deze samenleving niet kosteloos. Van het opwarmen van de Redschuur tijdens de Groene Zaterdag, flyers van de fietsroute tot samenwerkingen met externe bedrijven. Gelukkig staat de Gemeente Katwijk al naast ons om dit project te realiseren. Maar het feit dat de Postcodeloterij ons buurtproject nu ook ondersteunt, geeft ons een ontzettende extra boost om jullie nog beter te bereiken en te voorzien van alle gemakken gedurende de duurzaamheidsweek!

Het Postcode Loterij Buurtfonds is er voor alle bewonersinitiatieven in Nederland, van klein tot groot. Van eenvoudige verbeteringen tot vernieuwende initiatieven die grote impact maken. Zo hoopt het Postcode Loterij Buurtfonds meer mensen te inspireren om ook in actie te komen en maken we Nederland een stuk mooier. De financiering van deze initiatieven wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Dankzij hen kunnen we initiatieven zoals die van ons groter, sterker en zichtbaarder maken. Hoewel de Katwijksers achter in de Rijnsoever zelf recentelijk een eigen feestje hebben gevierd vanwege de gevallen Postcode Loterij!

Wil je meer informatie over de procedure van goedkeuring van de Postcode Loterij Buurtfonds? Bekijk dan de website: www.postcodeloterijbuurtfonds.nl